Förlust för Trollhättan i div 2.

Den 3:e november spelade Trollhättan match mot Göteborgs IK och ännu en gång fick kämparna glida av isen besegrade. Denna gång var det däremot närmare vinst än på länge.Hockey Redan efter första perioden hade GIK 2-0 och det var trötta och sega ben som syntes på Trollhättans spelare. Andra perioden bjöd på mer kamp och än mindre skönspel men uppenbarligen var det rätt väg att gå för Trollhättan lyckades både reducera och kvittera genom Jonas Lönn.När tredje perioden precis startat återtar GIK ledningen igen och återigen var det Jonas Lönn som fick synas i målprotokollet när Trollhättan gick upp 3-3. Det blev också så som matchen slutade vilket betydde att matchen fick gå till förlängning. Här bjöds det inte på några mål så straffar väntade. Straffar som straffade ut Trollhättan. Men en poäng fick de i alla fall med sig efter matchen.