Skaffa cykel inför barmarksträningen

När du utövar vintersporter gäller det under sommaren att vara aktiv och hålla igång med barmarksträning. Trots att det finns olika träningsformer för barmarksträning väljer många cykel.

Om du cyklar får du allsidig och dynamisk träning. Förutom att du tränar hela kroppen tränar du också armar och ben med rörelser som påminner mycket om framförallt skidåkning.

Både skidåkning och cykling handlar om att röra benen och armarna växelvis. På så sätt får du förutom riktigt bra träning också in rätt rörelser som du har användning för när du väl kommer igång och börjar åka skidor igen.

Hitta rätt cykel för dig

Det finns många olika cyklar att välja mellan. Trots att allt fler väljer elcykel är det många som använder sig av cykel utan elmotor. Inte minst när du ska träna behöver du anstränga kroppen extra mycket för att få utveckling. Därmed är det inte lika angeläget med en elmotor som underlättar cyklingen. Å andra sidan kan det alltid vara skönt att kunna använda elcykeln i andra sammanhang som jobbpendling eller friluftsliv.

Oavsett vilken cykel du väljer kan du räkna med ett funktionellt tillskott som du kan använda till träning och i andra praktiska sammanhang. Hitta din favoritcykel online, välj någon här och kom igång med träningen!