SHL-slutspelet och höjd säkerhet

På grund av händelserna i Stockholm den 7 april kommer höjd säkerhet att införas på de kommande matcherna. Vid Malmö Arena och semifinalen, matchen mellan Malmö FF och HV71 den 7 april höjdes säkerheten trots att inget hot fanns mot Arenan. Man bad publiken att vara ute i god tid eftersom man valt att kroppsvisitera alla för ökad säkerhet för alla besökare, trots att polisen uppgav att inget hot fanns. Säkerheten är för allas bästa och att det tar lite längre tid än vanligt att ta sig in till Arena är det något vi ska vara tacksamma för eftersom det är för vår säkerhet.

Finalerna

Den 16:e april inleds finalerna. Har du redan bettat på vem som vinner? Går du på magkänslan eller läser du noga igenom statistik och sannolikheter? Hur du än gör så är det otroligt spännande att se matcherna som man har bettat på. Vet du att du kan få en bra bettingbonus när du väljer att spela? Om det är första gången du bettar kan du genom att använda en kod få en bonus när du gör din första insättning. Du registrerar dig, uppger din kod när du sätter in pengar på spelkontot och får därefter en bonus insatt på ditt spelkonto. Eftersom olika spelsidor har olika villkor och storlekar på sina bonusar ska du först jämföra och därefter väljer du den spelsida som erbjuder den bonus som passar dig bäst. Det beror på hur mycket du har tänkt satsa som ligger till grund för vilken bonus som är lämpligast för dig.

Att betta i SHL-slutspelet

Många av matcherna förutspås vara ganska jämna, men om du är en av dem som ofta har rätt kan det vara läge att lägga några kronor på de matcher som du vet eller tror hur de ska sluta. Blir det Malmö, HV 71, Brynäs eller Frölunda? Nyheter som att Brynäs byter tränare efter slutspelet kan påverka hur spelarna spelar. Om det är en positiv nyhet så kan det ge en extra kick men upplevs det som negativt kan det däremot bli en black om foten för laget. Så att hålla sig uppdaterad inför de sista matcherna kan avgöra om du vinner eller inte på dina satsningar.