NHL – Världens bästa hockeyliga

NHL är som bekant för många världens bästa hockeyliga dit många av de bästa spelarna går från alla andra länder. Ett undantag kan vara Ryssland och KHL där många av de bästa ryska spelarna stannar nu för tiden när det finns mycket pengar i ligan. Saknar du en tröja eller halsduk kan du hitta det du söker på nätet. Det finns många svenska NHL-supporters och utbudet av merchandise är riktigt stort online.

Titta på NHL

Många av oss älskar att sitta uppe på nätterna och titta på när vårt favoritlag spelar i NHL men har du någon gång kollat på en NHL-match live? Det är ett minne du sent kommer att glömma. Den amerikanska och kanadensiska publiken är otroligt bra på att bygga upp en härlig stämning i hallen och det är något som höjer intresset för många.

Matcher i Sverige

På senare år har en del NHL-lag kommit till Sverige för att spela en match och samtidigt möta några SHL-lag. Det brukar oftast vara i början av säsongen precis när NHL drar igång. Vill du inte ta dig hela vägen över havet till Nordamerika eller Kanada är ett tips att gå på en av dessa matcher.